Eerbetoon

Eerbetoon Tracy Brown in Bad behind Bard; Is Tracy dood?

Tracy Brown overleden
Geschreven door: Alex van Vogelpoel

Een eerbetoon voor Tracy Brown aan het einde van Bad behind Bard: Jodi Arias roept bij veel kijkers vragen op over het lot van Tracy. Is ze overleden en zoja op welke manier? Tracy Brown is helaas inderdaad eind 2022 overleden.

Tracy Brown overleden in december 2022

In december 2022 heeft Tracy Brown zichzelf van het leven beroofd. Dit nieuws heeft haar moeder Yolanda Ducharme op 4 december via Facebook naar buiten gebracht. Dit was enkele maanden voor de release van de film Bad behind Bars: Jodi Arias, waar het verhaal in werd verteld van onder meer Tracy Brown.

Tracy Brown zou al enige tijd kampen met depressies, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in deze verdrietige afloop. Ze zou zijn overleden aan een overdosis aan pillen. Tijdens de periode van haar depressies kreeg haar vrouw Donavan Bering de diagnose kanker en onderging chemotherapie.

Donavan en Tracy in Bad behind Bars

In 2023 verscheen de film Bad behind Bard: Jodi Arias. Hierin draaide het om Jodi Arias en de nasloop van haar moord op Travis Alexander. In de gevangenis maakte ze kennis met Donavon en Tracy. Lees hier het waargebeurde verhaal over Jodi Arias en Bad Behind Bars.

Na in de gevangenis al te zijn getrouwd, deden Donavan en Tracy dat in 2018 nog eens dunnetjes over. De twee steunden elkaar door dik en dun, maar de gezondheidsproblemen eisten toch hun tol. De laatste periode zouden de twee met enige regelmaat ruzie hebben, dat na de dood van Tracy ook voor onderlinge verwijten heeft gezorgd.

Familie maakt verwijten

Zo zou er volgens Crystal Rider, de zus van Tracy, de avond voor de fatale afloop een flinke ruzie zijn geweest tussen Donavan en Tracy. Waarna Tracy de verstopte pillen had gevonden. Crystal verwijt Donavan er dan ook van dat zij de kracht had om de afloop te voorkomen, maar zou juist ‘hebben meegewerkt’ aan deze afloop.

Over de Auteur

Alex van Vogelpoel

Door een fascinatie voor geschiedenis en ook een kortstondige opleiding Geschiedenis is waargebeurde verhalen een snel gemaakte link. Hoe zit het echte verhaal in elkaar? Dat is wat Alex graag uitzoekt.