Eerbetoon

Wie is Chris Harrell uit eerbetoon The Resident seizoen 6

Geschreven door: Maikel de Lange

Wie is Chris Harrell uit The Resident seizoen 6? Aan het einde van de eerste aflevering van het zesde seizoen werd stilgestaan bij het overlijden van Harrell, maar wat was de rol van Chris Harrell bij The Resident?

Eerbetoon Chris Harell

Aan het einde van de allereerste aflevering van seizoen 6 van The Resident, die in de Verenigde Staten uitgezonden werd op 20 september 2022 met de titel ‘Two Hearts’ werd stilgestaan bij het overlijden van Chris Harrell. De desbetreffende aflevering was al heel erg emotioneel, maar na al die tranentrekkende scènes werd de kijker dus óók nog eens geconfronteerd met het heengaan van een echt persoon, Harrell dus. Maar wie was hij precies?

Wie was Chris Harrell bij The Resident?

Zelfs bij de doorgewinterde The Resident-fan doet de naam Chris Harrell hoogstwaarschijnlijk geen belletje rinkelen, maar hij was toch écht heel erg belangrijk voor de ziekenhuisserie. Harrell was één van de belangrijkste radertjes van de film-en-seriemachine in de Amerikaanse staat Georgia, hij zorgde ervoor dat de opnames van films en series aldaar goed verliepen. Dat deed hij namens het bedrijf ‘Teamsters Local 728’, dat zeer belangrijk is voor het wel en wee in Georgia (de zogenaamde ‘Atlanta Area’), op het gebied van films en series dan.

Er zijn inmiddels ook wat details bekend over de dood van Chris Harell, omdat er na zijn overlijden een pagina voor hem werd opgericht op GoFundMe. Daarop kunnen we lezen dat hij onverwacht overleed terwijl hij een medische ingreep onderging.

Donaties

“We hebben een geweldige man verloren”, lezen we op de desbetreffende pagina. “Chris Harrell is onverwachts overleden tijdens een medische ingreep en laat een liefdevolle familie en talloze vrienden achter. Chris was toegewijd aan zijn vrouw en hield met enorme passie en trots van zijn kinderen.” Er werd 13.485 dollar opgehaald aan donaties, om Harrells familie een handje te helpen.

Over de Auteur

Maikel de Lange

Als fervent film- en seriekijker kun je Maikel wakker maken voor een echte oorlogsfilm of sciencefiction. Maar kom niet aanzetten met een romantische komedie! De interesse in geschiedenis brengt hem vanzelf ook naar waargebeurde verhalen.